WenuS lifestyle, blog lifestyle lifestylowy
  • Kontakt
  • Współpraca

Kącik kulinarny

Jajka faszerowane na Wielkanoc

7 kwietnia 2014

Startujemy z przepisami na Wielkanoc! Dzisiaj pokazuję moją propozycję faszerowanych jajek, w następnych dniach pojawią się przepisy na słodkości. Ale wróćmy do jajek – jestem pewna, że nikt z Was nie wyobraża sobie Wielkanocnego Śniadania bez nich. Bardzo często widzę, że jaja są podawane tradycyjnie z pieprzem, solą i chrzanem. Wg mnie to najlepsza wersja, ale w tym roku postanowiłam trochę poeksperymentować. Sami zobaczcie co z tego wyszło! Koniecznie pochwalcie się też Waszymi przepisami na faszerowane jajka :)

Wersja I

Aby wykonać tę wersję faszerowanych jajek potrzebujemy kilku składników (na około 5 całych jajek) – łyżeczka majonezu, łyżka kefiru, czerwona papryka, ogórki kiszone, szynka (około 10-15 dag), 3-4 łyżki kukurydzy, koperek, pieprz ziołowy, sól. Wszystkie składniki posiekać i wymieszać. Wg mnie ta wersja jest najsmaczniejsza <3

farsz jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne przepis

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne przepis 1

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne przepis 3

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne przepis 2

Wersja II

Jest nieco bardziej skomplikowana. Na około 5 jaj potrzebujemy około 2/3 szklanki mrożonego groszku, który gotujemy kilka minut do miękkości. Następnie musimy go zblenderować, dodając 1 łyżeczkę masła, łyżeczkę soku z cytryny, sól, pieprz, łyżeczkę majonezu. Jeżeli otrzymana pasta jest zbyt gęsta możemy dodać odrobinę kefiru. Jajka możemy faszerować za pomocą łyżeczki albo szprycy, dzięki niej możemy wyczarować bardziej spektakularny efekt ;)

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne pasta z zielonego groszku przepis 2

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne pasta z zielonego groszku przepis 3

Wersja III

Tutaj potrzebujemy około 100-150 gram szpinaku, sól, pieprz, połowę małej cebulki, którą szklimy na patelni, następnie dodajemy do niej szpinak i przyprawiamy. Smażymy kilka minut. Faszerujemy jajka i dekorujemy.

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne pasta ze szpinaku przepis 12   

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne pasta ze szpinaku przepis 7 

faszerowane jajka wielkanoc śniadanie wielkanocne pasta ze szpinaku przepis 5

Która wersja najbardziej przypadła Wam do gustu? :)

Zerknijcie także na moją babkę wielkanocną, KLIK oraz jajka sadzone z czekolady, KLIK.
 

Tagi: faszerowane, groszek, jajka, jajka faszerowane, jak podać faszerowane jajka, jak zrobić faszerowane jajka, majonez, nadziewane, porady kulinarne, proste, prosty, prosty przepis, przepis, przepisy, sałatka, śniadanie, szpinak, szynka, wielkanoc, Wielkanocne, Wielkanocne Śniadanie

114 komentarzy

  1. Dieta moja pasja. pisze:
    8 kwietnia 2014 o 08:10

    Faszerowane jajka są bardzo dobre. Choć nie przepadam za gotowanymi to takie zajadam ochoczo.
    Świetny ten Twój drób :)

    Odpowiedz
  2. pazoo pisze:
    8 kwietnia 2014 o 13:00

    Ja stawiam na pierwszą wersję…zrobiłam się głodna ;)

    Odpowiedz
  3. pięknie jest żyć pisze:
    8 kwietnia 2014 o 13:47

    Wersja groszkowa i szpinakowa podbiły moje serce :) Bardzo lubię faszerowane jajka, a takich jeszcze nie miałam okazji próbować.

    Odpowiedz
  4. Vogue Swing pisze:
    8 kwietnia 2014 o 14:06

    Ja na te Święta nic nie robię… Tylko jedne ciasto, ponieważ jadę do rodziny :D :P

    Odpowiedz
  5. Roksana pisze:
    8 kwietnia 2014 o 14:59

    mm ile pyszności ;)

    Odpowiedz
  6. LotsOfSources pisze:
    8 kwietnia 2014 o 15:45

    Mniam, jest tyle możliwości na dobre jajo :) totalnie mnie rozwaliły kurczaczki na zdjeciach :)

    Odpowiedz
  7. simply lifetime pisze:
    8 kwietnia 2014 o 16:41

    pewnie nie wiem już po raz który to napiszę, ale uwielbiam jajka! :D pod każdą postacią, a coraz to kolejne wariacje wypróbowuję z największą chęcią :) te ze szpinakiem wydają się być pyszne, ale i te pierwsze wyglądają cudnie! :) oddawaj jedno! :)

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      8 kwietnia 2014 o 17:23

      Proszę się częstować ;)
      PS. Dostałam tylko jeden komentarz od Ciebie ;)

      Odpowiedz
  8. byCarol pisze:
    8 kwietnia 2014 o 18:23

    Pierwsza wersja wygląda najbardziej smakowicie! Mniam. :)

    Odpowiedz
  9. Patrycja pisze:
    8 kwietnia 2014 o 19:23

    Nie znoszę jajek! Ale bardzo chętnie poczekam na kolejny wpis o słodkościach :))

    Odpowiedz
  10. Kobieta blogująca pisze:
    8 kwietnia 2014 o 19:28

    Ale smaka narobiłaś :)

    Odpowiedz
  11. bernikula pisze:
    8 kwietnia 2014 o 20:48

    Jestem uzależniona od jajek, więc od razu zgłodniałam! Najbardziej podoba mi się wersja ze szpinakiem, bo od niego chyba też się uzależniłam:) Ja w sobotę robiłam jajka z farszem pieczarkowym- kroimy drobniutko pieczarki, podsmażamy, wrzucamy do miseczki, dodajemy żółtka, doprawiamy i układamy z powrotem na jajkach. Też pyszne.

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      8 kwietnia 2014 o 20:52

      Dziękuję za Twoją wersję jajek, przetestuję :)

      Odpowiedz
  12. Madl-len pisze:
    8 kwietnia 2014 o 20:54

    Zdecydowanie pierwsza wersja mi najbardziej odpowiada :)
    P.S.: Bardzo Ci dziękuję, że u mnie skomentowałaś, bo dzięki temu trafiłam na Twój fantastyczny blog :)

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      8 kwietnia 2014 o 20:56

      Bardzo dziękuję za miłe słowa :) Twój blog również jest świetny i na pewno będę go odwiedzać :*

      Odpowiedz
  13. Ina pisze:
    8 kwietnia 2014 o 20:56

    Te groszkowe wyglądają przesmakowicie :)

    Odpowiedz
  14. Angelika pisze:
    8 kwietnia 2014 o 21:08

    uwielbiam faszerowane jajka :)

    Odpowiedz
  15. Rosa pisze:
    8 kwietnia 2014 o 22:09

    Ze szpinakiem jeszcze nie jadłam. Jajka faszerowane są dobre w każdej postaci. :)

    Odpowiedz
  16. nikollet85 pisze:
    8 kwietnia 2014 o 22:15

    te z szyneczka bym zjadła :)

    Odpowiedz
  17. Pan Deserek :) pisze:
    9 kwietnia 2014 o 06:56

    Bardzo fajny pomysł z tym szpinakiem – jeszcze nie jadłem ale muszę spróbować ;)

    Odpowiedz
  18. Izis pisze:
    9 kwietnia 2014 o 08:31

    Chętnie zrobię takie jajka faszerowane.

    Odpowiedz
  19. Królowa Karo pisze:
    9 kwietnia 2014 o 09:02

    Jakie piękne! Pozwolisz, że podpatrzę na Wielkanoc.

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      9 kwietnia 2014 o 15:06

      Jasne, dlatego wcześniej opublikowałam post- żebyście mogli skorzystać z przepisów :D

      Odpowiedz
  20. beti pisze:
    9 kwietnia 2014 o 09:13

    Jakie pysznośc :) Bardzo lubię faszerowane jajka :)

    Odpowiedz
  21. Mariska pisze:
    9 kwietnia 2014 o 09:51

    Spróbowałabym kiedyś takiego jajeczka :) chociaż mi najbardziej smakuje z majonezem.. niczego więcej mi nie potrzeba :))

    Odpowiedz
  22. Magda C. pisze:
    9 kwietnia 2014 o 10:00

    Wszystkie wersje prezentują się przepysznie! Mniam, mniam :)

    Odpowiedz
  23. Students Kitchen pisze:
    9 kwietnia 2014 o 10:51

    Pysznie wyglądają te jajka, uwielbiam takie faszerowane. :) Sama robię faszerowane żółtkiem, pieczarkami i pietruszką. :)

    Odpowiedz
  24. SmallSapphire pisze:
    9 kwietnia 2014 o 11:07

    Ja chce już święta! :) Pyszności, pyszności! Uwielbiam takie cuda :)

    Odpowiedz
  25. camilliefashion pisze:
    9 kwietnia 2014 o 15:26

    Wprowadzilas przyjemny i swiateczny klimat, mniam :)

    Odpowiedz
  26. Renata pisze:
    9 kwietnia 2014 o 15:43

    zdecydowanie piszę się na pierwszą wersje jajeczek:)
    pycha!!

    Odpowiedz
  27. Magda pisze:
    9 kwietnia 2014 o 16:08

    Pierwsza wersja mi się bardzo spodobała!:)

    Odpowiedz
  28. eveline pisze:
    9 kwietnia 2014 o 16:41

    wyglądają apetycznie;)

    Odpowiedz
  29. Danusia pisze:
    9 kwietnia 2014 o 16:41

    Cudownie wyglądają wszystkie wersje. Na Święta, jak znalazł. :)

    Odpowiedz
  30. Shrewa pisze:
    9 kwietnia 2014 o 16:48

    Wszystkie wersje wyglądają bardzo zachęcająco :) Naprawdę ciężko zdecydować, które są dla mnie najlepsze, bo wszystkie składniki lubię :)

    Odpowiedz
  31. Łukasz pisze:
    9 kwietnia 2014 o 16:53

    Z pastą z groszku prezentują się znakomicie, chyba dam się skusić i wypróbuję :)

    Odpowiedz
  32. Agnieszka pisze:
    9 kwietnia 2014 o 17:07

    Już mi narobiłaś ochoty na te wszystkie świąteczne pyszności :)

    Odpowiedz
  33. wulkan-smaku pisze:
    9 kwietnia 2014 o 17:33

    Urocze jajeczka i urocze kaczuszki ;)

    Odpowiedz
  34. Ania pisze:
    9 kwietnia 2014 o 17:37

    małe pyszności:) wszystkie wersje smakowite ale wg mnie chyba najlepsza pierwsza:)

    Odpowiedz
  35. kulinarna148 pisze:
    9 kwietnia 2014 o 17:41

    Wspaniałe pomysły, takie jajka super będą prezentowały się na Wielkanocnym stole.

    Odpowiedz
  36. Sylwia pisze:
    9 kwietnia 2014 o 18:04

    Pyszności :) Z pewnością wypróbuję wszystkich trzech wersji smakowych :)

    Odpowiedz
  37. Tanika i Wojtas pisze:
    9 kwietnia 2014 o 19:05

    Wszystkie trzy wersje bardzo ładnie prezentują się i z pewnością obłędnie smakują ;)

    Odpowiedz
  38. Daggi pisze:
    9 kwietnia 2014 o 20:13

    uwielbiam faszerowane jajka , a najbardziej takie drobno posiekane z pietruszką i przyprawami i zapiekane w połówkach skorupek <3

    pozdrawiam serdecznie :)

    Odpowiedz
  39. Culinaryisland.blogspot.com pisze:
    9 kwietnia 2014 o 20:16

    Pięknie, ładnie i kolorowo, u mnie póki co jedna wersja: culinaryisland.blogspot.com

    Odpowiedz
  40. basjula pisze:
    9 kwietnia 2014 o 20:24

    u nas na Wielkanocnym stole królują jaja tradycyjne, chociaż kochamy faszerowane :) Te ze szpinakiem skradły nasze serca. Na bank spróbujemy „:)

    Odpowiedz
  41. marinia pisze:
    9 kwietnia 2014 o 20:25

    Ojjj, ileż pomysłów na jajka faszerowane!!! Na pewno z czegoś skorzystam :)

    Odpowiedz
  42. Małgosia-napiecyku pisze:
    9 kwietnia 2014 o 21:08

    Bardzo pomysłowe i ciekawe inspiracje na świąteczny stół :)

    Odpowiedz
  43. Ciążowe Zachcianki pisze:
    9 kwietnia 2014 o 21:49

    Głosuję na wersję ze szpinakiem. Przyznam szczerze, że wszystkie wyglądają obłędnie:)

    Odpowiedz
  44. Kasia pisze:
    9 kwietnia 2014 o 23:23

    Mnie wszystkie wersje się podobają, a wersja groszkowa najbardziej, piękny kolor mają takie jajka :)

    Odpowiedz
  45. Monn pisze:
    10 kwietnia 2014 o 00:59

    Wyglądają bardzo apetycznie :) Uwielbiam jajka i z chęcią skorzystam z Twoich przepisów :)

    Odpowiedz
  46. Pati pisze:
    10 kwietnia 2014 o 07:38

    Jakie pyszności! Świetna inspiracja!

    Odpowiedz
  47. GosiaZ pisze:
    10 kwietnia 2014 o 09:37

    Uwielbiam faszerować jajca! Narobiłas ochoty!

    Odpowiedz
  48. karmel pisze:
    10 kwietnia 2014 o 10:26

    Podobają mi się wszystkie wersje:) Ja bardzo lubię jajka i moja najmłodsza córka też je uwielbia! smakowite propozycje:)

    Odpowiedz
  49. Ptysia pisze:
    10 kwietnia 2014 o 10:35

    Mniam, jakie cudowności. Na pewno jeden z pomysłów wykorzystam na święta :)

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      10 kwietnia 2014 o 13:55

      Bardzo się cieszę :D

      Odpowiedz
  50. Ania pisze:
    10 kwietnia 2014 o 10:46

    Lubię Twoje przepisy, są tak bajecznie proste, ale i efektowne :)

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      10 kwietnia 2014 o 13:55

      Dziękuję za miłe słowa ;*

      Odpowiedz
  51. Ava Valk pisze:
    10 kwietnia 2014 o 12:02

    Jajka to konieczne danie na Wielkanoc, ciekawe farsze:)

    Odpowiedz
  52. Angie pisze:
    10 kwietnia 2014 o 12:51

    super jajeczka, smaczne , wygladaja apetycznie, rewelka !

    Odpowiedz
  53. Venus pisze:
    10 kwietnia 2014 o 15:03

    ciekawe pomysły :)

    Odpowiedz
  54. ciornaofca pisze:
    10 kwietnia 2014 o 15:39

    mmmm zjadłabym tą pierwszą wersję :)

    Odpowiedz
  55. Patrycja pisze:
    10 kwietnia 2014 o 15:53

    Super pomysł ;) Rodzice przyjeżdzają do mnie na święta. Zaskocze ich takim pomysłem ;) Dzięki ;)

    Odpowiedz
  56. Gusia pisze:
    10 kwietnia 2014 o 16:22

    Ja za jajkami nie przepadam, ale te szpinakowce, przyznam, kuszą :D

    Odpowiedz
  57. Mr K. pisze:
    10 kwietnia 2014 o 16:46

    Zgłodniałem!

    Odpowiedz
  58. aschaaa pisze:
    10 kwietnia 2014 o 16:50

    slicznie je przyrzadzilas! pysznosci!

    Odpowiedz
  59. Kaś pisze:
    10 kwietnia 2014 o 17:35

    biorę wszystkie ze szpinakiem! pycha

    Odpowiedz
  60. KARA pisze:
    10 kwietnia 2014 o 17:41

    mniam ! same pyszne rzeczy !
    http://caroline369.blogspot.com/

    Odpowiedz
  61. Salvador Dali pisze:
    10 kwietnia 2014 o 18:05

    ale piękne zdjęcia! Cudowne, aż zachciało mi się słońca, jajek i spokoju świątecznego.. :)

    Te z groszkiem wyglądają cudownie!

    Odpowiedz
  62. famfaramfam pisze:
    10 kwietnia 2014 o 18:27

    wersję III ze szpinakiem musze wypróbować! ;)

    Odpowiedz
  63. www.fashionable.com.pl pisze:
    10 kwietnia 2014 o 19:25

    O mniam!:)

    Odpowiedz
  64. Marti pisze:
    10 kwietnia 2014 o 19:36

    Wybieram pierwszą wersję :D wyglądają te jaja przepysznie *.*

    Odpowiedz
  65. Anita pisze:
    10 kwietnia 2014 o 20:17

    inspiruję sie:)

    Odpowiedz
  66. Julia pisze:
    10 kwietnia 2014 o 21:04

    Mniamm kocham jajka a teraz mam nowy sposób na zrobienie ich ;))

    Odpowiedz
  67. nieidealna - perfekcjonistka pisze:
    10 kwietnia 2014 o 21:18

    2 jest super! pięknie wygląda :))

    Odpowiedz
  68. JUSTYNAPOLSKA pisze:
    10 kwietnia 2014 o 22:50

    ale apetycznie wyglądają :)

    Odpowiedz
  69. Natalia - Poezja Smaku pisze:
    11 kwietnia 2014 o 00:57

    Prawdziwe pyszności na wielkanocny stół :)

    Odpowiedz
  70. Aguu pisze:
    11 kwietnia 2014 o 10:27

    Wygladają przepysznie :)

    Odpowiedz
  71. Pani Poślubiona pisze:
    11 kwietnia 2014 o 10:45

    Takie jajka kocha i ubóstwia Pan Poślubiony, choć i ja nie pogardzę :) pychotka!

    Odpowiedz
  72. Roksana pisze:
    11 kwietnia 2014 o 11:02

    MNIAM ;) <3

    Odpowiedz
  73. mojamalakuchnia.wordpress.com pisze:
    11 kwietnia 2014 o 11:12

    W nadchodzącym tygodniu i ja będę faszerowała jajka. Pyszności : )

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      11 kwietnia 2014 o 17:48

      Super, chętnie zobaczę Twoje propozycje :)

      Odpowiedz
  74. Marta pisze:
    11 kwietnia 2014 o 11:18

    Ładnie to wygląda :) Ale nie miałabym chyba cierpliwości do zrobienia czegoś takiego ;D

    Odpowiedz
  75. Najdzela pisze:
    11 kwietnia 2014 o 16:09

    Aż się głodna zrobiłam :/

    Odpowiedz
  76. JULIET pisze:
    11 kwietnia 2014 o 17:49

    Pięknie wyglądają!
    Nie mogę się już doczekać świąt! ;)

    http://mademoisellejuliet.blogspot.com/

    Odpowiedz
  77. Paulina pisze:
    11 kwietnia 2014 o 18:52

    Wyglądają smakowicie. 1 wersja jest dla mnie najlepsza.

    Odpowiedz
  78. domowacukierniaewy.blox.pl pisze:
    11 kwietnia 2014 o 20:34

    Świetnie nadziane, co jedna to smaczniejsze :))

    Odpowiedz
  79. MyLife Blossom pisze:
    11 kwietnia 2014 o 21:00

    Kocham faszerowane jajka, jem czesto :) tzn najbardziej lubie farsz :) hihi, wyprobuje z pewnoscia pierwsza wersje na wielkanocny stol. Aczkolwiek zielone farsze tez sa ciekawe :)

    Odpowiedz
  80. Patrick pisze:
    12 kwietnia 2014 o 19:20

    wersja I bd moim zdaniem najlepsza. wyprobuje ja w te swieta. szynke jakac polecacie? bo mi najbardziej smakuje od kani a nie wiem czy bedzie sie nadawala

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      12 kwietnia 2014 o 20:04

      Hmnn… Myślę, że każda szynka będzie się nadawać. Kiedyś zrobiłam nawet z pieczonym schabem i były bardzo smaczne ;) Tak więc wybierz tę, którąsam lubisz:)

      Odpowiedz
  81. MAGASHION.PL pisze:
    12 kwietnia 2014 o 19:28

    Coraz bardziej czuć wielkanocny klimat!

    Odpowiedz
  82. studentka na diecie pisze:
    13 kwietnia 2014 o 14:40

    Wszystkie wersje mi się podobają. Najbardziej…. no nie, chyba się jednak nie zdecyduje, bo wszystkie bym zjadła :D

    Odpowiedz
  83. Ania P pisze:
    13 kwietnia 2014 o 20:19

    Uwielbiam jajka, więc wszystkie wersję z chęcią bym wypróbowała :-)

    Odpowiedz
  84. edytaha pisze:
    13 kwietnia 2014 o 22:28

    Urzekła mnie wersja z groszkiem, obłędny kolorek :)

    Odpowiedz
  85. Karalajn pisze:
    14 kwietnia 2014 o 11:43

    Dla mnie wersja z groszkiem, który wręcz uwielbiam :D

    Odpowiedz
  86. http://cynamon.net.pl pisze:
    14 kwietnia 2014 o 14:05

    To wszystko wygląda mega apetycznie ;) aż szkoda zjadać.

    Odpowiedz
  87. Ania pisze:
    14 kwietnia 2014 o 16:18

    Jak dla mnie stanowczo ta wersja z zielonym groszkiem. wyglądają pieknie, a poza tym bardzo lubię groszek

    Odpowiedz
  88. najlepszeporady pisze:
    14 kwietnia 2014 o 17:22

    Wyglądają cudnie, bardzo kolorystycznie!
    Kuszące, pozdrawiam! ;)

    Odpowiedz
  89. multicoolturalna.blogspot.com pisze:
    15 kwietnia 2014 o 00:51

    Babki raczej piec nie będę, bo w naszej tradycji rodzinnej to działka babci, a dodatkowo od dwóch miesięcy jestem na diecie, więc pewnie za dużo tego ciasta w tym roku nie popróbuję. ;) Ale jajka mogę jeść :D i warzywka, i szynkę. :D A do jaj faszerowanych mam od dziecka wielką słabość. ;) Z pewnością wypróbuję któryś z Twoich przepisów, może nawet poza Świętami na którąś kolację! ;)

    Odpowiedz
  90. Emcia pisze:
    15 kwietnia 2014 o 07:14

    Fajny pomysł :) jeszcze nigdy nie robiłam i chyba czas to zmienić ;)

    Odpowiedz
  91. Lakierowniczka pisze:
    15 kwietnia 2014 o 12:03

    Ale zgłodniałam aż! Jak to apetycznie wygląda! :D

    Odpowiedz
  92. anna pisze:
    15 kwietnia 2014 o 18:38

    Jajek za bardzo nie lubię, a że to bardzo jajeczne święta się zbliżają, więc w takiej postaci jem :)

    Odpowiedz
  93. Monika pisze:
    15 kwietnia 2014 o 19:51

    dla mnie wersja II zrobić koniecznie:)

    Odpowiedz
  94. IDMW pisze:
    16 kwietnia 2014 o 00:14

    mmm wygląda apetycznie, warto wzbogadzić stół w te święta o takie smakołyki

    _______
    dziękuje za odwiedziny !
    http://itdoesntmatterwho.blogspot.com

    Odpowiedz
  95. dżemdżus pisze:
    16 kwietnia 2014 o 10:13

    Super, pięknie dziękuję za tyle pomysłów do wykorzystania. Na pewno z kilku skorzystam.

    Odpowiedz
  96. Paczajka pisze:
    16 kwietnia 2014 o 21:45

    Ja robię zawsze z pastą jajeczno-pieczarkową + cebulka :)

    Odpowiedz
  97. ellakropkacom.blogspot.com pisze:
    17 kwietnia 2014 o 15:11

    super pomysły, jajka faszerowane uwielbiam, ja robię wersję z tuńczykiem jeszcze, a Twoje ze szpinakiem bardzo mnie zainspirowały, mniam

    Odpowiedz
  98. skoraq cooks pisze:
    17 kwietnia 2014 o 17:47

    Ojej, to już wiem, gdzie są wszystkie jajka. U Ciebie ;-)

    Odpowiedz
  99. Justyna K pisze:
    19 kwietnia 2014 o 19:58

    jakie smaczne! uwielbiam je pod każdą postacią ;)
    Wesołych Świąt! :)

    Odpowiedz
  100. Pazoo pisze:
    20 kwietnia 2014 o 19:01

    Zrobiłam nr 1…ale od siebie dodalam odrobinę papryki słodkiej w proszku, żeby kolor farsz miał wyrazisty kolor. Wesołych Świąt:)

    Odpowiedz
  101. Joanna pisze:
    24 kwietnia 2014 o 15:02

    jejciu aż mi się zachciało jeść

    Odpowiedz
  102. mixoflife pisze:
    25 kwietnia 2014 o 21:24

    mmm -te z groszkiem chętnie wypróbuję :)
    Moja ulubiona wersja jajek faszerowanych to te z pieczarkami i kukurydzą :)

    Odpowiedz
  103. Trevorciz pisze:
    19 maja 2014 o 04:21

    Your pics look fantastic !!!

    Odpowiedz
  104. Michał Domański pisze:
    15 czerwca 2014 o 23:46

    przyjemne przepisy :)

    Dzięki za komentarz na moim blogu, ale nie mogę go zaakceptować bo zawiera linki :)

    Odpowiedz
    • wenus-lifestyle pisze:
      16 czerwca 2014 o 07:54

      Jeżeli nie zezwalasz na linki możesz je usunąć, a ja na przyszłość będę pamiętała by ich nie umieszczać ;)

      Odpowiedz
  105. Adam pisze:
    24 listopada 2016 o 16:11

    Bardzo fajne przepisy po więcej zapraszam na http://lepszytrener.pl/blog/cukier-w-diecie-sportowca-czyli-nie-taki-cukier-straszny-jak-go-maluja
    Znajdziecie tam kilka przepisów na zdrowe słodkości

    Odpowiedz

Leave a Comment

Kliknij tutaj, aby anulować odpowiadanie.
Recenzja filmu „Jack Strong”
Babka puchowa na Wielkanoc
Follow on Bloglovin
zBLOGowani.pl

Ostatnie wpisy

  • Kilka fajnych ubrań z sieciówek
  • Herbata z imbirem
  • 8 afrodyzjaków prosto z kuchni
  • Maseczka z awokado z jogurtem
  • Ciasto marchewkowe
  • Nasiona chia właściwości
  • Przepis na bezglutenowy omlet z mąki kukurydzianej
  • Brzydkie i drogie sukienki wieczorowe
  • Przepis na idealne kruche ciasto ze śliwkami
  • Przepis na wodę pietruszkową

Najnowsze komentarze

  • Karolina - Brzydkie i drogie sukienki wieczorowe
  • michał - Akcent na buty
  • portalporady.pl - Kilka fajnych ubrań z sieciówek
  • Poli - Kilka fajnych ubrań z sieciówek
  • Partyzantka - Pomysły na Dzień Matki
  • Delektujemy - Herbata z imbirem
  • Yolkaa - Jak ujędrnić ciało w 2 tygodnie?
  • wenus-lifestyle - Bardzo zdrowy olej kokosowy – właściwości i zastosowanie
  • wenus-lifestyle - Jak prawidłowo myć owoce i warzywa?
  • wenus-lifestyle - Najlepszy przepis na domowe lody bez mieszania bez maszynki

Archiwa

  • luty 2015
  • listopad 2014
  • październik 2014
  • sierpień 2014
  • lipiec 2014
  • czerwiec 2014
  • maj 2014
  • kwiecień 2014
  • marzec 2014
  • luty 2014
  • styczeń 2014
  • grudzień 2013
  • listopad 2013
  • październik 2013
  • wrzesień 2013

Kategorie

  • Kącik kulinarny
  • Kosmetyki
  • Lifestyle
  • Moda
  • O mnie
  • Pielęgnacja
  • Podróże
  • Recenzje
  • Wydarzenia
  • Włosomaniactwo
  • Zdrowie

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

© 2025 WenuS lifestyle, blog lifestyle lifestylowy | Theme by Eleven Themes